Over mij

Ik ben vader van Hugo en Mats, man van Martine, Rotterdammer(t), wielrenner, rijksambtenaar, D66’er. Ik probeer alles en kan best veel. Op deze plek schrijf ik met onregelmatige tussenpozen over van alles en nog wat. En ik maak nog wel eens een foto. In de beperking toont zich de meester? Welnee.


Laat ik met een ontboezeming beginnen: ik vind het fijn om zelf te klussen aan m’n website. In het verleden ging het daar eigenlijk vooral ook om. Als ik dan weer een nieuwe layout had, was ik er wel weer even op uitgekeken. Dan had ik een mooie, nieuwe website, en dan zette ik er niets nieuws op. Naar mate de tijd vorderde, werd de drempel ook steeds hoger. Want op zo’n mooie nieuwe website, hoorde natuurlijk alleen het beste van het beste. Dat werkte niet. Want oefening baart juist kunst. Dat wist ik heus wel, maar nu probeer ik het ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. En dat lukt tegenwoordig best aardig.

Dit is dus mijn plekje waar ik fijn schrijf en fotografeer. Ik heb een brede interesse, dus het gaat over van alles. Het vinden van een niche, waarover ik dan heel veel ga schrijven zodat het geld vanzelf binnen stroomt, gaat het niet worden. En dat is prima.